FERMA PREPELITE

Produsele noastre

Home
Produsele noastre
Contactati-ne
Unde ne gasiti
Catalog poze
Pe aceasta pagina puteti gasi oferta produselor noastre si preturi.

Carnea de prepelita
Inca din cele mai vechi timpuri carnea de prepelita era apreciata la mesele imparatilor si regilor. Pe vremea lui Moise, Dumnezeu a trimis prepelite poporului evreu pentru a le potoli foamea in timp ce traversau desertul spre tara promisa. Acum prepelita este considerata o delicatesa si este foarte cautata in restaurante si petreceri mondene.
5 /ei / buc.

friptura de prepelita cu garnitura

prepelita matura

Preparate culinare
Din ouale de prepelita se pot prepara cu succes maioneze fine, omletedelicoase, rulade cu carne si chiar si crema de zahar ars, valoarea nutritiva fiind mult mai mare decat daca s-ar fi folosit oua de gaina.

rulada

Pofta buna!

crema de zahar ars

Ouale de prepelita
oua de prepelita
Ouale de prepelita sunt recunoscute pentru calitatile curative fiind des recomandate ca tratament naturist in diferite boli ca: TBC, afecţiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronşic, anemie, impotenţă sexuală, gută, migrene, neurastenie, obezitate, dizolvă depunerile de colesterol şi Ómpiedică formarea altora, previne arterioscleroza, regenerează sistemul nervos, Óngri-jirea tenului, vitalizarea organismului, scleroza coronariană, hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor cu tot ce implica acest proces.
0,2 lei / ou 

S.C. PREPELICOS S.R.L. / MERISANI / ARGES / ROMANIA